Tämä blogi on pyhitetty lukuelämyksille. Koskettaville, jännittäville, ajattelemaan herätteleville tai muulla tapaa kiinnostaville.

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Sesse Koivisto: Enkeli Savannilla

*****
Tämä oli sitten niitä unen varastavia kirjoja. Ei niin, että sen herättämät ajatukset valvottaisivat, mutta kun tuo oli pakko lukea loppuun yhdellä istumalla. Oli freesi olo töissä, kun tuli nukuttua huimat kolme tuntia... Jep, olen addikti. :)

Kohdaltani se oli menoa ensimmäisiltä sivuilta, sillä vietin alkuosan tapahtumapaikoilla vuosi sitten pari kuukautta. Pystyin täysin näkemään kuvaukset silmieni edessä, muistamaan alun ja kuvittelemaan loput. Kenia on hieno maa, ja tämä kirja välittää sen erittäin hyvin. Välillä julma, mutta sekin välittyy.

Tarina on loistava, vaikka lopussa meneekin vähän siirappiseksi. Seuraavissa lainakirjoissa on lisää saman tekijän teoksia. Siis olettaen, että kirjaston koko valikoima alkaa olla käytettävissä... Tai sitten hyvällä tuurilla noita voi olla useampikin siinä pienemmässä valikoimassa. Voi remontti, lopu jo! Tahtoo näitä lisää...

Matkakuumeinen Neksunne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti